DigaBon App installeren

Android Applicatie

Via een computer

1. Surf naar www.cafcamobile.be
  2. meld u aan met uw gegevens
  3. navigeer naar de module "kennis"
  4. download het .apk(Digabon Offline App) bestand van de Android applicatie
  5. transfereer het bestand naar uw mobiel toestel
  6. voer het bestand uit.

Rechtstreeks op uw mobiel toestel

1. Surf naar www.cafcamobile.be
  2. Meld u aan met uw gegevens
  3. Klik bovenaan op het sandwich menu
    Sandwich menu Cafca Software
  4. Kies vervolgens voor downloads
    Downloads
  5. Vervolgens kiest u voor "Cafca Mobile"
    Cafca Software Mobile of Cloud
  6. Er zal een bestand gedownload worden naar het toestel, dat u dient uit te voeren.

DigaBon Online App

1. Open een internet browser op uw device (smartphone of tablet) die met internet verbonden is.
  2. Vul deze URL in: www.cafcamobile.be
  3. Inloggen:
    1. In de eerste 2 velden de gekende bedrijfsnaam en bedrijfssleutel.
    2. In de volgende 2 velden de login en wachtwoord van de werknemer - niet gebruiker - invullen.

(zie de module “Stambestanden”, “Werknemers” in de gebruikers/kantoorversie)

1. Omdat u als werknemer herkend wordt, zal de App versie van DigaBon getoond worden.
  2. De werknemer kan zijn voorbereide bonnen bewerken en zelf bonnen toevoegen.

(Als hiervoor toelating werd gegeven in Instellingen, Bedrijf, Opties van de gebruikersversie).