Codabox activatie & gebruik

Activatie

Uw Codabox kan in 3 simpele stappen opgestart worden vanaf uw bedrijfsinstellingen (onder Allerlei) in CafcaMobile.

Allerlei

Aanvraag token

1. Via de aanvraag Token knop zal op basis van uw BTW nummer dat u hebt ingevuld onder bedrijfgegevens, een mail verstuurd worden naar het emailadres gelinkt, met de BTW nummer.

2. Deze mail bevat een Token, deze kan u in het zogenoemde tekstveld invullen.

3. Vervolgens op "Valideer token" klikken, hierna zullen de gebruikersnaam en wachtwoord velden verschijnen. Vanaf nu is de link permanent actief.

Gebruik

Eens de link correct is geactiveerd kan je deze laten lopen over je factuurlijst via het factuuroverzicht.

Acties (sterretje) => Codabox => "Download en betalingen toevoegen"

Codabox Cafca Software

De 2de optie is enkel maar te gebruiken voor oudere documenten terug op te vragen. Hiervoor dient u op voorhand contact op te nemen met support@codabox.com om eerst deze documenten door hun te laten klaar zetten.