Cafca windows hosten in de cloud?

Kan Cafca Windows gehost worden in de cloud?

Voor klanten die hun Cafca Windows op diverse locaties of zonder een eigen server willen gebruiken, bieden wij de Cafca Database Cloud Server aan.

De client software blijft lokaal en mag op zoveel toestellen als nodig, want de licentie is per concurrerende gebruiker.

Het voordeel dat de client software lokaal blijft, is dat de andere software zoals Outlook, Excel, Word, PDF make ook gewoon lokaal kan blijven.

Wij migreren de SQL database naar onze Cafca Database Cloud Server en voorzien een connectiestring op elk toestel waarop Cafca Client draait.

Bijkomend voordeel is dat de beveiliging van data en backups (7 dagen retentie) gewaarborgd zijn.

De prijs is 25 € per concurrerende Cafca gebruiker + een éénmalige migratiekost.

Vraag een offerte via sales@cafca.be

U kan ook zelf een eigen Windows server inrichten en hosten in een datacenter waarop zowel de client als de sql database draaien.

Met een RDS sessie kan u dan Cafca van overal gebruiken.

Het nadeel is dat alle anders software zoals Office ook in dezelfde RDS sessie moet draaien. Dit zijn aparte licenties.

Cafca heeft ook een 100 % webversie, maar is niet geschikt voor onze Cafca Windows klanten, omdat de Windows versie veel meer functionaliteiten heeft.

Wij verwachten over 2 jaar de Cafca Windows klanten te kunnen voorzien van een nieuwe webapplicatie die nu volop in ontwikkeling is, “Cafca8” genaamd.